Akut Tandlæge 

Som patient her på klinikken er du garanteret hjælp samme dag, hvis du får tandpine. Ring til Tandlægen i Fiolgade mellem kl. 8.30 og 9.00, så giver vi dig en hurtig akut tid hos din tandlæge.

Ring på: 49 21 31 61

Hvornår er det nødvendigt med en akut tandlæge?

Nogle gange er det svært at vurdere, om det er nødvendigt med en akut tid hos tandlægen. Du er altid velkommen til at kontakte os på klinikken i Helsingør, hvis du er i tvivl, eller du har spørgsmål.

Men som grundregel er det nødvendigt med en akut tandlægetid, hvis du har beskadiget en eller flere tænder, eller du har smerter.

Hvis du har tandpine, kan det være vigtigt at behandle hurtigt, så smerterne ikke forværres eller bliver vedvarende. Her er det også en god idé selv at hæmme smerterne ved at tage almindelig håndkøbssmertestillende. Det er bedre at holde smerterne nede og undgå at de forværres, da det kan gøre det sværere at få bugt med smerterne. Der er ofte en god grund til, at du har smerter, og det er vigtigt at finde årsagen og behandle den hurtigt.

Hvis du har tabt eller beskadiget en tand, er det også vigtigt at gøre noget ved det med det samme. Hvis du har tabt en tand og du kan finde tanden, anbefaler vi, at du hurtigst muligt lægger den i et koldt glas vand. På den måde er der mulighed for, at din tandlæge kan sætte den samme tand i igen.

I klinikken i Helsingør giver din tandlæge dig hurtigt en omsorgsfuld og professionel akut behandling, så vi kan lindre dine smerter og finde årsagen til dem. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du oplever gener eller smerter med tænderne. Så hjælper vi dig til at vurdere, om du skal ind på klinikken på Nordsjælland til en akut tid hos tandlægen.

Tandskadevagten

Ved store akutte behandlingskrævende tandskader ring 1813.

Ved tandpine eller anden behandlingskrævende tilstand og Ved efterblødning efter tandudtrækning eller operation mød op i tandlægevagten Oslo plads 14, 2100 Kbh Ø på hverdage 20-21.30. Weekend 10-12 og 20-21.30 , åbent hele året.

Tandlægevagten København

Der kan mailes til tandlægevagten på info.tandvagt.dk

Der er også mulighed for at møde op uden aftale på:

hverdage: kl. 20-21.30
weekend og helligdage: kl. 10-12 og kl. 20-21

Adresse:
Oslo plads 14 ( ved østerport st)
2100 København Ø

Tandlægevagten

Der skal bestilles tid inden man kommer og dette gøres på hverdage mellem kl. 18-19
I weekenden og helligdage  har telefonen åben kl. 9-10 og 18-19.30

Telefon: 70250041

Adresse:
Carlsbergvej 13 (byskolen)
3400 Hillerød

Omsorgsfuld og erfaren tandlæge

Hos Tandlægen i Fiolgade i Helsingør får du en akut tandlæge, som giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling. Vi giver smertefrie og grundige behandlinger, du kan føle dig tryg ved. Vi tilpasser vores behandlinger til den enkelte patient, og vi ved, at et tandlægebesøg kan være forbundet med ubehag for mange mennesker. Derfor har vi en omsorgsfuld tilgang og en skånsom teknik, så du kan føle dig tryg og afslappet. Lider du under tandlægeskræk, anbefaler vi, at du læser vores tips til, hvordan du kan bryde med din tandlægeskræk.

 

Skriv til os

Eller ring på — 49 21 31 61