Tandlæge Espergærde

slide-3

Hvis du ønsker at bevare dit sunde, pæne tandsæt hele livet, er det ikke nok bare at børste tænder. Regelmæssige tandlægebesøg er fuldstændig essentielle, når det kommer til at opretholde en god mund- og tandhygiejne, og derfor er det vigtigt, at man vælger en tandlæge, der har klinik tæt på ens hjem, så de halvårlige tandtjek ikke bliver til et uoverskueligt projekt. Bor du i Espergærde, og er du på udkig efter en kompetent tandlæge i dit nærområde, så er Tandlægen i Fiolgade et godt bud.

Kompetent tandlæge service nær Espergærde

Vores klinik, der ligger blot 10 minutter fra Espergærde, er indrettet med henblik på at få dig til at føle dig godt tilpas, når du besøger os. Vi ved, at mange danskere er nervøse, eller måske ligefrem skrækslagne, for at gå til tandlægen, og derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at få dig til at føle dig godt tilpas, lige fra du træder ind af døren, til du rejser dig fra tandlægestolen. Vores arbejde er selvfølgelig præget af professionalisme og faglig kyndighed, men atmosfæren i klinikken er uhøjtidelig, og vi har let til latter, da vi ved, at dette får behandlingen til at forløbe bedre. Vi møder dig altid med et smil og et venligt ord, og da klinikken tilhører den mindre kategori, kan du være helt sikker på, at det altid er de samme personer du møder, når du bliver indkaldt til tandtjek hos os. Vores klinik har et lokalt klientel med kunder fra bl.a Helsingør og Espergærde, og vi tager hellere end gerne imod dig som ny patient, hvis du ønsker det.

Vi udfører alle former for behandling

Vores mål er, at du skal beholde dine egne tænder, hele livet, og derfor går vi højt op i forebyggende behandlinger, der kan give dig de bedste forudsætninger for et smukt og sundt tandsæt. Dette er dog ikke det eneste vi gør – vi foretager stort set alle behandlinger i vores klinik, lige fra fyldninger til fjernelse af visdomstænder, alt sammen udført med de bedste og sundeste materialer på markedet. For at gøre behandlingen så behagelig som muligt for vores patienter, holder vi os konstant opdaterede på, hvad der sker i tandlægebranchen, for at finde ud af hvordan vi kan benytte den nyeste teknologi til at gøre vores behandlinger endnu mere smertefri.

Vi har tilfredse kunder

Vores kunders tilfredshed er ekstremt vigtigt. Derfor er vi også meget glade for alle de gode anmeldelser på Google og Trustpilot. Læs anmeldelserne her under, eller skriv selv en.
Google Anmeldelser
Trustpilot Anmeldelser

Her finder du os i Helsingør blot 15 min fra Espergærde

Tandlægen i Fiolgade har adresse på Fiolgade 3, 3000 Helsingør, blot 10 minutters kørsel fra Espergærde, og med rig mulighed for at parkere bilen i Helsingør Bycenter. Benytter du dig i stedet af offentlig transport, går ØR 2033 fra Espergærde station direkte til Helsingør station, hvorfra der kun er 500 meters gang, til vi kan byde dig velkommen i klinikken. Vi glæder os til at vise dig, hvilken behagelig oplevelse det kan være at gå til tandlægen, hvis man bliver mødt af et smil og en positiv energi. Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid, kan du ringe til os på +45 49 21 31 61 eller sende os en mail på mail: [email protected].

Fiolgade 3
3000, Helsingør
Tlf: +45 49 21 31 61