Tandlæge Hornbæk

De regelmæssige tandlægebesøg er altafgørende hvis man ønsker, at bevare sine egne tænder, hele livet, og derfor er det vigtigt, at man finder en tandlæge, man er tryg ved og som ligger i en rimelig radius af ens hjem. Når det kommer til tandlæger gælder det dog ikke om at vælge den første og bedste klinik, men derimod om at undersøge hvad der er af muligheder i lokalområdet, og derefter træffe sin beslutning. Bor du i Hornbæk kan det være nødvendigt at søge lidt ud for at finde den rigtige klinik, men du behøver faktisk ikke at tage længere end til Helsingør, for at finde en klinik, der tilbyder kvalitetsbevidst tandpleje i behagelige omgivelser.

Velkommen til Tandlægen i Fiolgade – Nær Hornbæk

På Fiolgade 3, kun en kort køretur fra Hornbæk, finder du vores lille, hyggelige klinik, Tandlægen i Fiolgade. Vi har indrettet vores klinik ud fra den tanke, at alle vores patienter skal føle sig godt tilpas, når de besøger os. Af denne grund møder vi dig også altid med et smil, når du træder ind af døren. For godt nok er vores arbejde præget af professionalisme og stor faglig stolthed, men vi har erfaring med, at latter og smil, får alting til at forløbe bedre.

tandlaege-hornbaek
Når du besøger vores klinik nær Hornbæk, vil du opleve, at det er dig, der er i centrum. Vi tager os god tid til at lytte til dig og dine ønsker og informere dig altid om hvad vi laver, hvilket særligt er en fordel, for dem der lider af tandlægeskræk.

Vores behandlinger

Hos Tandlægen i Fiolgade udfører vi stort set alle former for tandpleje, men som udgangspunkt lægger vi størst vægt på forebyggende behandlinger, da vi mener, at dette er vejen til sunde, smukke tænder. Sørger du for at opretholde en god, daglig tandpleje og at møde op til de halvårlige tandlægetjek, kan vi sammen tage problemerne i opløbet og sørge for at gener og smerter ikke udvikler sig til ubehagelige tandsygdomme.

Som tandlæge er det vigtigt at følge med tiden, og vi sørger altid for at have fingeren på pulsen, når det kommer til nye tendenser og behandlingsmetoder. På denne måde kan vi til hver en tid tilbyde vores kunder den bedste og mest tidssvarende behandling. Derudover går vi også højt op i kun at bruge de sikreste materialer på markedet, hvilket bl.a. betyder, at vi stort set ikke anvender kviksølvsholdigt fyldningsmateriale til fyldninger.

Glade patienter et det vigtigste!

Hør mere om hvad vores patienter siger om klinikken og vores ydelser

Google Anmeldelser
Trustpilot Anmeldelser

Kontakt Tandlægen i Fiolgade Helsingør nær Hornbæk

Du finder vores klinik på Fiolgade 3 i Helsingør, under 20 minutters kørsel fra Hornbæk. Kommer du i bil er der rig mulighed for at parkere bilen i Helsingør Bycenter, men den offentlige transport kører også lige til døren. Stå fx på Lokalbane 940R på Hornbæk station og stå så af på Helsingør station, hvorfra der kun er et par minutter på gåben, til du når vores adresse. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid, kan du altid kontakte os på enten mail eller telefon. Vores mail er [email protected]. og vores telefonnummer er +45 49 21 31 61. Vi sidder klar til at besvare dine forespørgsler, og glæder os til at hjælpe dig mod et flot tandsæt, hele livet.

Fiolgade 3
3000, Helsingør
Tlf: +45 49 21 31 61

tandlaege-hornbaek

Læs også vores anmeldelser på Facebook

Tandlægen i Fiolgade ApS har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.