Tandlæge nær Humlebæk

Tandlægen i Fiolgade ligger i Helsingør i tæt afstand fra Humlebæk. Hvis du bor i Humlebæk, og du gerne vil finde en kompetent tandlæge tæt på, så er Tandlægen i Fiolgade et trygt valg. Hos os får du en erfaren tandlæge, som giver en omsorgsfuld og grundig behandling. Vi tilpasser vores behandlinger til den enkelte patient, og vi tager hensyn til det, der er vigtigt for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller spørgsmål om vores behandlinger og klinik.

Hyggelig tandklinik i hjertet af Helsingør – 15 min fra Humlebæk

Tandlægen i Fiolgade er en lille, hyggelig tandlægeklinik, som ligger i hjertet af Helsingør. Vi har indrettet vores tandlægeklinik efter at skabe nogle rammer, som du kan slappe af og føle dig tryg i. Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og derfor gør vi en ekstra indsats for at give vores patienter de bedste omgivelser til at være afslappede og veltilpas, så behandlingen opleves så positiv som muligt.

Odontofobi er desværre stadig et tabubelagt emne, selvom omkring 30% af den danske befolkning lever med denne angst. Som uddannede tandlæger ved vi, at odontofobi er en ond cirkel, der udelukkende er med til at øge risikoen tandsmerter og skader. Regelmæssige tandlægetjek er vejen til et sundt tandsæt, så holder din skræk dig tilbage fra at møde op, kan du med fordel læse vores guide til patienter med tandlægeskræk.

For at komme tandlægeskrækken til livs, tager vi os altid god tid til at informere dig om vores arbejde og skabe en tryghed, så du kan slappe af under dit besøg hos os. Vi gør vores bedste for, at du føler dig velkommen og godt modtaget, når du kommer hos os, så du kan lægge skrækken på hylden, og gøre noget godt for dit tandsæt.

Socialt engagement

Hos Tandlægen i Fiolgade vil vi gerne gøre noget godt for andre, og udover vores fokus på patienter med tandlægeskræk, har vi også et stort socialt engagement. Vores klinik er bl.a. tilknyttet Kofoed Skoles tandlægeklinik, Bisserne, som er en sammenslutning af tandlæger, der tilbyder gratis hjælp til særlig udsatte, som fx hjemløse. Én gang om måneden arbejder vi frivilligt på at forbedre tandsundheden hos dem, der normalt ikke ville have mulighed for at komme til tandlægen, ligesom vi også har besøgt Rwanda sammen med Tandlæger Uden Grænser, og planlægger et forløb med forebyggende tandpleje i asylcentre sammen med Dansk Røde Kors.

tandlaege-hornbaek

Behandlinger hos Tandlægen i Fiolgade, Helsingør

Hos Tandlægen i Fiolgade nær Humlebæk tilbyder vi alle almindelige tandbehandlinger, så du kun behøver at tage ét sted hen. Vi giver både forebyggende tandeftersyn og forebyggende pleje, og vi kan også foretage mere komplicerede, kirurgiske indgreb. Hos os kan du få lavet et tandimplantat, få lavet et hul i tanden og få fjernet en visdomstand. Vi kan også tilbyde kosmetiske tandbehandlinger såsom en tandblegning.

Vi sørger for hele tiden at følge med i udviklingen inden for vores fag, så vi kan tilbyde vores patienter den bedste og mest tidssvarende behandling. Vi anvender de nyeste teknikker og har det mest moderne udstyr til at give dig en behandling af høj kvalitet.

Kontakt din tandlæge nær Humlebæk

Hvis du gerne vil finde en tandlæge tæt på dit hjem i Humlebæk, hvor du er i trygge hænder, er du altid velkommen til at kontakte Tandlægen i Fiolgade i Helsingør.

Du er også meget velkommen til at besøge klinikken på Fiolgade 3, 3000 Helsingør. Klinikken ligger i mindre end fem minutters gang fra Helsingør station, og det er derfor nemt og hurtigt at komme til din tandlæge fra Humlebæk med offentlig transport.

Vores klinik er åben

Mandage kl. 08.30 – 17.30
Tirsdage kl. 07.30 – 14.30
Onsdage kl. 8.00 – 15.30
Torsdage kl. 08.00 – 17.30
Fredage kl. 09.00 – 13.00

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs vores anmeldelser på Facebook

Tandlægen i Fiolgade ApS har 4,9 ud af 5 stjerner baseret på 12anmeldelser.