Hvem er vi?

Tandlægen i Fiolgade, Helsingør er en lille, hyggelig tandlægeklinik placeret i hjertet af Helsingør, mindre end fem minutters gang fra Helsingør station.

Her hos os gør vi altid vores ypperste for, at du skal føle dig velkommen og godt tilpas både før, under og efter behandlingen. Vi har indrettet vores klinik med henblik på, at du skal have en behagelig oplevelse – også selvom du er en af de mange danskere, der lider af tandlægeskræk.

Hos Tandlægen i Fiolgade, Helsingør glæder vi os til at samarbejde med dig om at nå det fælles mål, at have sunde tænder og et sundt smil – hele livet.

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder alle former for tandpleje i vores klinik, lige fra simple tandtjek til kirurgisk fjernelse af genstridige visdomstænder. Vores arbejde er professionelt og kompetent, og ved jævnligt at holde os opdaterede på, hvad der sker i tandlægeverdenen, kan vi altid tilbyde vores patienter den nyeste og mest avancerede behandling, hvilket sikrer et godt og holdbart resultat.

Vi mener, at åbenhed og dialog er vejen til et godt resultat, og vi tager os derfor god tid til at lytte til den enkelte patient og dennes ønsker. Atmosfæren i klinikken er uhøjtidelig med let til smil og latter, og da klinikken har den størrelse den har, vil du opleve den tryghed det er, altid at blive mødt af de samme ansigter, når du besøger os.

Mød Personalet

Klinikasssistent

Gulsoom Kazimi

Tandlæge

Ida lau magnusson

Klinikassistent

Line Alaik

Skriv til os

Eller ring på — 49 21 31 61